Köpvillkor

Köpvillkor

Köpeavtalets giltighet

Genom fullbordat köp mellan kunden, vars minimiålder är 18 år och dresses by noga ingås ett juridiskt avtal. Kunden ansvarar för att de kontaktuppgifter som har lämnats är fullständiga och korrekta. Dresses by noga förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Frakt och leverans

Dresses by nogas klänningar levereras vanligen inom 30 arbetsdagar från att betalningen är mottagen. Under vissa perioder på året, exempelvis under helgledigheter och semester kan leveranstiden vara lite längre. Dresses by noga är inte ansvarig för eventuella fraktförseningar då frakt hanteras av tredje part och är bortom vår kontroll. När sändningen är hos speditören har denna det fulla ansvaret för frakten. Dresses by noga erbjuder i dagsläget endast leverans inom Sverige och frakten är gratis för order över 1000 kr. För order under 1000 kr tillkommer en fraktkostnad på 129 kr.

Ångerrätt

I enlighet med svensk lag för distans- och hemförsäljning (2005:59) gäller inte regeln om ångerrätt i de fall då en vara har tillverkats enligt konsumentens anvisningar eller som annars har fått en tydlig personlig prägel.

Genom kundens godkännande av dresses by nogas köpvillkor gäller således inte ångerrätten vid köp av skapandet av sin egen klänning.

Betalningsvillkor

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms. Betalning kan göras via PostGiro 825148-0,betalkort eller via Swish. Din order godkänns först efter det att en lyckad betalning har genomförts.

Hantering av personuppgifter

Vid köp på dresses by nogas hemsida uppger kunden normalt sina personuppgifter. Kunden godkänner i samband med köp att dresses by noga lagrar och använder dessa uppgifter för att fullfölja avtalet gentemot kunden. Dresses by noga ansvarar för behandlingen av kundens lagrade personuppgifter och för att dessa inte behandlas eller lämnas ut till otillbörlig part. Kunden har enligt Personuppgiftslagen rätt att ta del av de personuppgifter som lagrats, samt kan begära att informationen rättas eller tas bort. Detta görs genom att kontakta dresses by nogas kundtjänst via e-post: info@dressesbynoga.se.